Kuipers Veiligheidstrainingen is het bedrijf van Evert en Anja Kuipers, gevestigd in het Twentse Borne. Wij verzorgen BHV-, EHBO- en reanimatiecursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit doen we meestal op locatie bij de klant (door heel Nederland), maar we kunnen in overleg ook een training op een locatie in Borne verzorgen.

Ruim 30 jaar ervaring

Evert Kuipers heeft al meer dan 30 jaar ervaring als veiligheidsinstructeur. Hij is in de jaren ’80 begonnen bij de vrijwillige brandweer, waar hij zijn eerste certificeringen behaalde. Een paar jaar later kwam hij bij een BHV-organisatie in dienst als instructeur, waarna hij zich ook bij andere organisaties ging bezighouden met het geven van veiligheidscursussen. In 2015 zijn Evert en Anja hun eigen bedrijf gestart. Evert verzorgt de trainingen, zijn vrouw Anja ondersteunt hem bij alle administratieve zaken.

Opleidingen en certificeringen

Veiligheidsinstructeurs kunnen geregistreerd staan in het BHV-register. Evert heeft alle benodigde certificeringen en volgt jaarlijks de verplichte bijscholingen om deze licenties te behouden.

Persoonlijke aandacht en maatwerk

We bieden altijd maatwerk en staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor de cursist. We werken altijd met groepen van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Omdat we weinig overhead hebben, kunnen we onze prijzen laag houden. Onze cursustijden zijn flexibel en in overleg (iedere werkdag, en soms ook ’s avonds of in het weekend). Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.